Voor jou!

Het interactieve streaming platform voor jou. Op dit platform kun jij bewegen, inspireren, communiceren en leren. MUMEGO ontwikkelt alle talenten en traint haar members tot echte entertainers.
 
MUMEGO heeft een breed en groeiend aanbod aan professionele live lessen. Van dansen en zingen, tot acteren en het leren bespelen van een instrument. Dit alles in een professionele online omgeving. Onze master trainers zijn niet alleen de beste in hun vakgebied, maar ook charismatisch. Zij weten voor jou het plezier in een interactieve setting te vergroten.

Jij bent
in controle

De live lessen worden in cursusvorm gegeven, dit gebeurt in blokken van enkele weken. Parallel aan het ontwikkelen van jouw talent, produceren wij films, series en muziek video's. In deze producties geven wij members van MUMEGO de kans om hun talent te laten zien op het witte doek.
.

Probeer het eens!

We moedigen MUMEGO members dan ook aan om hun talent te delen op sociale media. Tag ons daarbij via een van onze sociale mediakanalen met de hashtag #mumegotalent en blijf op de hoogte van audities. Met MUMEGO is de drempel naar showbizz verleden tijd. Leer waar je ook bent de kneepjes van het entertainment vak.

Voor maar €19,99 per maand!

Join now!