Live


 

LIVE LESSEN
MUMEGO heeft een breed en groeiend aanbod aan professionele live lessen. Van dansen en zingen, tot aan acteren. Dit alles in een professionele online omgeving. Onze Master Trainers zijn niet alleen de beste in hun vakgebied, maar ook charismatisch. Zij weten voor jou het plezier in een interactieve setting te vergroten. De live lessen worden in cursusvorm gegeven, dit gebeurt in blokken van enkele weken. Heb je een LIVE cursus gemist? kijk het op je gemak terug. Je dient over een Zoom account te beschikken om deel te nemen aan de cursussen van MUMEGO.

Schrijf je hier in! Voor onze tarieven ga je naar rates. Heb je een vraag? mail dan naar: contact@mumego.com
 

CURSUS BLOK 2

MAANDAG

MASTER TRAINER

LES TYPE - NIVEAU

TIME

START COURSE

SHIRLEY SPOOR

VOCAL TEACHER - BEGINNERS

17:00 T/M 17:30

2 MEI T/M 20 JUNI 2022 (6WEEKS)

(geen les op 23 en 30 mei)

SHIRLEY SPOOR

VOCAL TEACHER - INTERMEDIATE

17:30 T/M 18:00

2 MEI T/M 20 JUNI 2022 (6WEEKS)

(geen les op 23 en 30 mei)

PEARL ASHLEY

TIK TOK DANCE

18:15 T/M 18:45

25 APRIL T/M 30 MEI 2022 (6WEEKS)

 

 

DINSDAG

MASTER TRAINER

LES TYPE - NIVEAU

TIME

START COURSE

BRANDON DELAGRAENTISS

VOCAL TEACHER -BEGINNERS

16:00 T/M 16:30

19 APRIL T/M 31 MEI (6WEEKS)

BRANDON DELAGRAENTISS

VOCAL TEACHER -INTERMEDIATE

16:30 T/M 17:00

19 APRIL T/M 31 MEI (6WEEKS)

x

x

x

x

 

WOENSDAG

MASTER TRAINER

LES TYPE - NIVEAU

TIME

START COURSE

JOEL DE TOMBE

ACTING -BEGINNERS

17:00 T/M 17:30

11 MEI T/M 1 JUNI (4 WEEKS)

ARMIN JAFARI

DANCE TEACHER -BEGINNERS

18:00 T/M 18:30

11 MEI T/M 1 JUNI (4 WEEKS)


DONDERDAG

MASTER TRAINER

LES TYPE - NIVEAU

TIME

START COURSE

SHAKER

DANCE TEACHER -BEGINNERS

18:15 T/M 18:45

12 MEI T/M 3 JUNI (4 WEEKS)

x

x

x

x


ONZE CURSUSSEN LOPEN HET HELE JAAR DOOR.

 
Brandon Delagraentiss is onder andere Vocal Coach met meer dan 30 jaar ervaring over de hele wereld. Zelf heeft hij al 7 solo-singles geschreven en opgenomen. Bij het Nederlandse publiek is hij vooral bekend van televisieprogramma's The Voice of Holland (als deelnemer) en All Together Now (als jurylid). Om je talent te ontdekken en te ontwikkelen ben je bij Brandon aan het juiste adres. Hij weet precies wat nodig is om jou in de nieuwste producties te laten schitteren.  Show us what you've got en ga ervoor!Heb jij het in huis om de nieuwe hoofdrolspeler/speelster te zijn in je favoriete film of serie? Dan ben je bij MUMEGO aan het juiste adres. Joël de Tombe, vooral bekend door zijn rol in de soap Nieuwe Tijden, is een Nederlandse acteur. Hij heeft aan verschillende producties meegedaan en doet Voice Over’s van de Lotto en Puppy Patrol. Samen met jou gaat hij werken aan de beste acteertechnieken en tovert je binnen no-time om in een échte acteur/actrice. Waar wacht je nog op? Schrijf je nu in!


Als talentontwikkelaar, TV choreograaf en oprichter van Global Dance Centre, is Shaker de juiste persoon om jou om te toveren tot de nieuwe superster. Hij heeft vele tieneridolen ontwikkeld waaronder: B-Brave, TP4Y, Aliyah en Ymani, waardoor hij precies weet wat jij nodig hebt om jouw talent tot z’n recht te laten komen. Met zijn training kan je leven van de een op de andere dag op z’n kop gezet worden, doordat jij misschien wel het volgende talent bent die doorbreekt!

Bij het grote publiek is Shirley Spoor vooral bekend als zangeres van de popgroep Adlicious. Daarnaast coacht ze veel bekende artiesten in de urban/pop scène en kan jij samen met haar werken aan o.a. de techniek, kleur en uitspraak van je stem. Je gaat leren wat je nodig hebt om net zo goed te klinken als de artiest waar jij zo fan van bent.

Als Arubaanse entertainer, zit de dansstijl Latin Fusion in zijn bloed. Kevin Boekhoudt is, met zijn altijd positieve energie, niet te stoppen als hij eenmaal begint met dansen. Artiesten als Jennifer Lopez, J Balvin, Rosalía en Daddy Yankee zijn dan ook artiesten die je in zijn playlist kan vinden. Wil je (leren) schitteren tijdens het dansen? Dan moet je bij Kevin zijn les zijn!


Valerie La Rose is naast actrice ook model en danseres. Valerie heeft geschitterd in zowel Nederlandse als Amerikaanse commercials, waaronder een commercial voor het merk Cadillac en in de videoclip van Marshmello, en is druk bezig met haar acteer carrière in Amerika. Ook is ze binnenkort te zien in MUMEGO Original “DANCE STREET 2”. Tijdens haar acteerlessen zal je alle ins en outs leren om een succesvolle acteur/actrice te worden. She is living the acting dream en gaat jou helpen om dat ook te doen!

Denk je aan old-school hiphop, dan denk je aan AJ zijn favoriete genre. Met zijn stoere moves kan je zo terecht in een videoclip van 50CENT, Missy Elliot of Jay Z. Naast zijn moves heeft hij ook een acteerrol in MUMEGO Original “DANCE STREET”. Sinds kleins af aan staat AJ al op het podium en trekt als jong talent al volle lessen. Mis zijn stoere lessen niet!

Kijk jij ook altijd met grote verbazing naar de nieuwste videoclips van Beyoncé, Normani, Saweetie en Nicki Minaj en wil je ook zo kunnen dansen en performen? Dan kan Roudenia Ernst jou hierbij helpen. Doordat zij verschillende dansstijlen beheerst, zoals o.a. afro dance, commercial en hiphop, weet zij keer op keer een killer choreografie en performance neer te zetten. Join her!

Taylor Swift, Justin Bieber, Rihanna, Dua Lipa. Om jouw pop gevoel te ontdekken, kan je veel van Pearl Ashley leren. Ze leert je niet alleen een choreografie aan, maar zorgt er ook voor dat ze je meeneemt in het emotionele proces. Je leeft je helemaal in tijdens een les van haar, waardoor elke uitvoering op een performance lijkt.


Snelle voeten, strakke lijnen en de looks? Devante heeft het allemaal. Als hij begint te dansen, vallen de girls flauw. Devante zorgt ervoor dat hij, zowel in tv-programma's of op social media, een goede indruk achterlaat. Na zijn afro masterclasses krijg je de kans om al je vragen aan hem te stellen tijdens de wekelijkse Q&A. Hij zal je naast de dans ook de technieken en zijn manier van trainen uitleggen, zodat jij net zo goed als hem kan worden!